Tilgjengelighetslenker

Velkommen til Vega Hjemmekino

Kinoen på Vega Scene har på kort tid blitt et varemerke for kvalitetsfilm i Oslo. Her vises arthouse-filmer i og utenfor norsk distribusjon. Mange reiser langt for å oppleve programmet, men de aller fleste har ikke mulighet til det. På Vega Hjemmekino får du en take-away film-meny med levering direkte hjem i stua di.

Vega Hjemmekino er en strømmetjeneste hvor du kun kan velge fra øverste hylle. En digital visningsarena for vårt håndplukkede program. Programmet oppdateres hele tiden med våre favoritter fra nært, fjernt, fortid og nåtid. Katalogen vil kontinuerlig vokse i omfang. Du velger selv om du vil leie eller eie opplevelsene dine.

Velkommen til Vega Hjemmekino – et strømmeland for deg som liker god film.
 

Om Vega Scene

Vega Hjemmekino er en strømmetjeneste basert på utvalget og programmeringen fra kinoen på Vega Scene. Vega Scene er en kvalitetskino og et teater for ny samfunnsaktuell dramatikk, lokalisert i Hausmanns gate 28 i Oslo. En kvalitetskino, som viser arthouse-film i og utenfor norsk distribusjon. Vega Scene åpnet i november 2018 og er et ikke-kommersielt AS og programmet kurateres etter kunstnerisk kvalitet og ikke kommersielt nedslagsfelt.

Huset rommer også et lite storbyteater utelukkende for ny samfunnsaktuell dramatikk. På sikt vil Hjemmekino-katalogen også inkludere teaterforestillinger.

Les mer om Vega Scene HER.

Last ned appen for å se innholdet du har kjøpt!